top of page

Interiér na mieru

Aktualizováno: 5. 4. 2023

Keď tvoríme interiér, snažíme sa vizualizovať to, čo má klient vo svojej predstave. Aby sme čo najlepšie zvizualizovali vaše predstavy, musíme s vami intenzívne komunikovať. V tomto prípade sme vystihli predstavy investora v čo najväčšej možnej miere. Predstavme si náš návrh interiéru rodinného domu v Bratislave.


V tomto návrhu sa mieša kúsok moderného s kúskom tradičného aj kúskom odvážneho. Samotná kuchyňa v zvolenej kombinácii farieb lesklá biela a čierna pôsobí veľmi moderne. Drevený dekor do nej vnáša niečo tradičné, ale ako celok pôsobí harmonicky.

Keď nazrieme do obývačky, opäť na nás dýchne kúsok moderného i tradičného zároveň. Priestor je tu maximálne presvetlený, z jednej strany s výhľadom do záhrady, z druhej na vonkajšiu terasu. Chodba a schody vedúce na druhé podlažie pôsobia súčasne. Všetko je farebne zladené s podlahou v celom interiéry, ktorá je zvolená veľmi decentne.

Odvážnym prvkom sú tu čierne mramorové dosky na jedálenskom a obývačkovom stole. Čierna farba možno na prvý pohľad prekvapí, ale zato dokonale harmonizuje so zvyšným priestorom.


Čo sa týka kúpeľne, farebne ladí s celým návrhom interiéru tohto rodinného domu. Takto si ju klienti predstavovali a presne v takejto kúpeľni sa cítia dobre. A presne o to nám ide, vytvoriť pre vás priestor, ktorý bude VÁŠ, O VÁS a LEN PRE VÁS.


Keby sme sa vás opýtali, aká je obľúbená farba našich investorov, myslíme si, že by ste odpoveď veľmi ľahko uhádli. 😊 A úplne na záver dodáme, že realizácia tohto interiéru je veľmi vydarená, páči sa tu všetkým členom rodiny – aj domácemu miláčikovi...



55 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page