top of page

Dokonalá realizácia interiéru

Aktualizováno: 5. 4. 2023

Nič nepoteší architekta viac, ako keď sa jeho návrh už realizuje. My sa tešíme z realizácie jedného nášho projektu v Parndorfe. Okrem domu sme navrhovali aj celý interiér a aktuálne vám predstavujeme realizáciu hornej a dolnej kúpeľne.


Náš návrh interiéru by najlepšie vystihli tieto slová: čistý, otvorený, presvetlený a súčasný. Drevené prvky v kombinácii s dekorom mramor, prevládajúce farebné kombinácie biela, sivá a čierna – to všetko dohromady vytvára dizajn, ktorý má šmrnc. Spálňa síce „zaváňa“ jemným rustikálnym nádychom, ale určite nepôsobí „staromódne“. Skôr naopak - zvolené sivé farby z nej robia teplé a trendy „hniezdočko“ a použitá čierna stena jednoznačne svedčí o odvahe investorov.


Vstupná hala a malá dolná kúpeľňa vďaka prevládajúcej bielej farbe vyvažuje tmavšie odtiene použité v iných miestnostiach. Veľkorozmerné okná však dovnútra vpúšťajú dostatok svetla, preto sme mohli zvoliť aj takéto tmavšie farebné variácie.


Horná kúpeľňa


Dolná kúpeľňa


Poďme ale na sľubovanú realizáciu hornej (veľkej) kúpeľne. Jej návrh samozrejme ladí so zvyškom domu – prevládajúce farby sú: čierna, biela, sivá, strieborná + keramika, kov a drevo. Všetko pôsobí vyvážene, moderne a pritom jednoducho a „upratane“. Dve umývadlá sú praktické, aby na umytie zubov nemusel nikto čakať 😊 Na výber je kúpeľ v peknej vani alebo rýchla sprcha v sprchovom kúte oproti. Čerešničkou na torte v tejto kúpeľni je výhľad zo strešných okien, pretože taký večerný kúpeľ s hviezdnou oblohou nad hlavou je naozaj „top“. Teší nás, že sa investorom náš návrh páčil natoľko, že jeho realizácia je takmer identická s vizualizáciou.


Autor štúdie: Jozef Perichta


Vizualizácie interiéru






39 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page